Vérkeringés javítása thai masszázzsal

A thai masszázs hosszú távú hatásai a bőrfelszíntől mélyebben érezhetők. A megfelelő vérkeringés része annak a láncreakciónak, amely a rendszeres masszázsterápia során testünkben végbemegy.

A rossz vérkeringésű egyének több különféle testi és fizikai kellemetlenségtől szenvedhetnek, mint például a végtagokban (főleg a lábujjban) felgyülemlett folyadék, a hideg kéz- és lábfej, a fáradtság, valamint az izmokban felgyülemlett tejsav miatti fájdalom.

A megfelelő vérkeringés oxigénben gazdag vért szállít a sérült, merev izomzathoz, melynek köszönhetően beindul a gyógyulás.

A thai masszázs serkenti a keringést, mivel a masszázstechnika által keletkező nyomás kimozdítja a vért az eldugult területekről, ahová a nyomás elengedésével új vér áramlik. A préselő és a húzó mozdulatok szintén elősegítik a tejsav kilökődését az izmokból, miközben javítják a nyirokfolyadék keringését, mely az anyagcsere-hulladékot szállítja az izmokból és a belső szervekből. Mindez alacsony vérkeringést és a szervezet megfelelőbb működését eredményezi.

A javuló vérkeringés csak egy a thai masszázsterápia számos előnye közül. Kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres edzéssel párosítva a masszázs egy hathatós és természetes segítség lehet az egészséges életmód eléréséhez.

A megfelelő vérkeringés előnyei:

  • Fokozza a véráramlást
  • Természetes módon csökkenti a vérnyomást
  • Biztosítja a szervezet megfelelő működését