Stresszoldó masszázs

A stressz alapvetően nem egy rossz dolog.

A stressz önmagában egy egészséges természetes reakció. Amikor úgy érzi, hogy különösen energikus egy fontos találkozón, vagy időben a fékre tud taposni, hogy elkerüljön egy balesetet vagy gyorsan tud reagálni hogy elkapjon valami, itt mindenhol a stressz végzi a dolgát. Az adrenalin megemeli a pulzusszámot a kortizol pedig a vércukorszintet. Az emésztő és immunrendszernek pedig nem juttat energiát, ez az ősi menekülj vagy harcolj reakció.

Ha folyamatosan ebben a stresszes állapotban vagyunk, ez az állandó vészhelyzet állapot, un. negatív stressz reakció, először fizikai tünetekben jelentkezik: fejfájás, gyomorrontás, magas vérnyomás, mellkasi fájdalom alvászavarok. Testünk hormonháztartása felborul, amikor forgalmi dugóban ácsorgunk, vagy megfeszülve próbálunk teljesíteni egy kitűzött munkahelyi határidőt. A stresszért felelős hormon, a kortizol felhalmozódása álmatlansághoz, fejfájáshoz vagy akár emésztési problémákhoz is vezethet. Kutatások azt is bizonyítják hogy ezek a tünetek később krónikus megbetegedésekhez is vezethetnek!

Stresszoldó masszázs hatásai

Testi épségünk megőrzése elsőrangú fontosságú. Ha a terápiás masszázs hétköznapjai részévé válik, Ön is egészségesebben fogja érezni magát, s ezt mások is észreveszik majd. A stressztől való megszabadulás már önmagában javíthatja vitalitását és lelkiállapotát. Hosszú, boldog életet szeretne elérni? Ehhez a kulcs egy megnyugtató, terápiás masszázs. Klinikai kutatások bizonyítják, hogy akár már egy órás masszázs kezelés is jelentősen, csökkenti a pulzus számot, a kortizol és az inzulin szintet. Ezért a masszázs és a stresszoldás kéz a kézben járnak.

A stresszoldó masszázs a napi kihívások és aggodalmak leküzdésére egy igazán hatékony módszer. A stressz elűzése mellett a folyamatos masszázs terápia csökkenti a fájdalmakat, növeli az energia szintet és fejleszti mind a fizikai, mind a szellemi teljesítményt. Tapasztalt, szakképzett masszőzeink által végzett masszázsok, stresszoldó kezelések minden vendég igényei szerint személyre szabottak.

A masszázs terápia elősegíti a pihenést, ellazulást

A masszázsról köztudott, hogy csökkenti testünkben a kortizolt. Ennek köszönhetően a test egy pihentető-gyógyulási fázist ér el, s ez a hatás hosszan megmarad még a masszázs után is. A masszázs igazából egy sereg kémiai reakciót idéz elő agyunkban, melyek egy hosszantartó ellazult érzetet, alacsony stressz szintet és jobb kedvet eredményeznek. A Spirit Thai masszázs a relaxációs masszázs terápia módok és technikák egész palettáját kínálja, s mindezt vendégei eredményes pihenése érdekében.

Az relaxációs masszázs terápia előnyei:

  • Serkenti a szellemi működést
  • Elősegíti a stressz hatékonyabb kezelését
  • Erősíti az önbizalmat
  • Javítja a szellemi éberséget
  • Nyugodt és kreatív gondolkodásra késztet

Streszoldásra kifejezetten ajánljuk az aroma olajos masszázsunkat illetve a forró kókuszolajos masszázst.