Aloe Vera gélmasszázs

Masszázs és bőrápolás egyben!

aloe_vera_levelA kezelés során a megszokott masszázsolaj helyett természetes bőrbarát aloe vera géllel végzik a masszázst. A masszázs végére a gél teljes egészében a bőrbe szívódik.

Az aloe vera népszerűségét annak köszönheti, hogy nincs még egy olyan növény, amely ekkora víztároló képességgel rendelkezne, ezért az aloe az utóbbi időben a bőröregedés elleni küzdelem első számú fegyvere lett. Kiváló hidratáló, nedvességfelvevő, nyugtató, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító tulajdonságokkal bír; jótékony hatását az egész testre alkalmazva éppúgy kifejti, mint a kritikus területeken.

Frissíti, simítja, védi a bőrt, fokozza a vérkeringést és az anyagcserét, sejtregeneráló hatású, kitűnő bőrtápláló. A maximális hatásfokhoz javasolt a masszázs után nem egyből lezuhanyozni.

Gél masszázs

A ráncok az évek előrehaladtával alakulnak ki annak következtében, hogy a bőrben lévő kollagén elveszíti rugalmasságát . Ez a kezdete a bőrpetyhüdtségnek. E jelenség az egész testet érinti, de mindenekelőtt az arcot, a nyakat, a dekoltázst és a kezeket, mely testrészek a leginkább ki vannak téve a napsugárzás és az UV sugarak okozta káros hatásoknak.  Az aloe vera gél pótolja bőre vízhiányát. Több száz hatóanyagának és magas víztartalmának köszönhetően lassítja a bőr öregedését és táplálja a test sejtjeit.